Намаляване гърдите (мъже)

manALL INCLUSIVE ЦЕНА НАМАЛЯВАНЕ НА ГЪРДИТЕ С ЛИПОСУКЦИЯ - 2220 €

ALL INCLUSIVE ЦЕНА НАМАЛЯВАНЕ НА ГЪРДИТЕ С ЛАЗЕРНА ЛИПОСУКЦИЯ - 2380 €

ALL INCLUSIVE ОПЕРАТИВНО НАМАЛЯВАНЕ НА ГЪРДИТЕ - 2310 €

 

ГИНЕКОМАСТИЯ :

Гинекомастията представлява проблем най-вече за мъжете с наднормено тегло. При някой мъже увеличеният размер на гърдите, се обуславя от доброкачествено уголемяване на млечната жлеза, докато при други това се дължи на натрупването на мастна тъкан. Когато причината е доброкачествено увеличение на млечната жлеза, е необходимо да се извърши хирургична резекция на млечната жлеза. В случаите, когато причината е натрупването на мастна тъкан, по-подходящата процедура е липосукцията - аспираторна или лазерна на цялата обширна област. Внезапното подуване на жлезата при възрастни пациенти в много случаи е индикация за злокачествен процес, който трябва да се лекува и не е обект на естетичната хирургия.

ЛИПОСУКЦИЯ:

Обикновенно операцията се извършва под пълна анестезия и е с продължителност от 1 до 2 часа в зависимост от количеството мастни натрупвания. Предимството на лазерната липосуксия пред обикновенната е най-вече по-краткия възстановителен период. През малък отвор на кожата преминава фина канюла, а през нея е прокарано оптичното лазерно влакно. Чрез леки движения на канюлата лазерният лъч унищожава мастните клетки, разрушавайки стените им.

ОПЕРАТИВНО НАМАЛЯВАНЕ НА ГЪРДИТЕ:

Обикновено се прави разрез по очертанието на ареолата или в областта под мишниците. Хирургът премахва  част от жлезната тъкан и излишните мазнините кожа. В случаите, когато се налага отстраняването на по-голяма част от жлезата, част от кожата на гърдите трябва да бъде отстранена също, за да се оформи естетически контура на гърдите.

ПРЕДИ ОПЕРАЦИЯТА:
 
Непосредствено преди операцията се извършват необходимите медицински тестове, разговор и преглед от хирурга. 10 дни преди операцията трябва да прекратите приема на аспирин и билкови чайове, витамини и разредители на кръвта. 8 часа преди операцията тютюнопушенето трябва да бъде прекратено, да не се приемат никакви течности и храна.
 
РИСКОВЕ:
 
Основните рискове при операцията, които биха могли да възникнат са: кървене, инфекция, загуба на чувствителност на зърната, асиметричност.
 
ОПЕРАЦИЯТА:
 
Престоят в клиниката е 24 часа под непрекъснат медицински контрол. Операцията се извършва с резорбируеми конци, които тялото абсорбира и премахването им не се налага. Смяна на превръзки не се извършва, използват се стикери с много по-добра защита от инфекция.
 
ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ:
 
Непосредствено след операцията са възможни: временно кървене, отоци, значителен дискомфорт, болка, временна промяна или загуба на чувствителността на зърната и областта около тях, вкочаненост и др, които са засилени в първите 3-5 дни, след което постепенно утихват. Чувствителността на зърната в повечето случаи се възстановява от 6 седмици до половин година, в много редки случаи повече или се загубва. Връщането на работа става до 1 седмица, към по-натоварващи дейности след месец, а постепенното заличаване на белезите след няколко месеца. През първия месец е задължително постоянното носене на специална еластична превръзка, желателно и по-дълго. Спането по корем строго се забранява.
 
Текстът е само информативен, НЕ използвайте информацията за самолечение и винаги се обръщайте към вашия лекуващ лекар!
 
 
 Пакетни All Inclusive цени: 
 ALL INCLUSIVE ЦЕНА НАМАЛЯВАНЕ НА ГЪРДИТЕ (МЪЖЕ) С АСПИРАТОРНА ЛИПОСУКЦИЯ  - 2220 € - 5 дни
 ALL INCLUSIVE ЦЕНА НАМАЛЯВАНЕ НА ГЪРДИТЕ (МЪЖЕ) С ЛАЗЕРНА ЛИПОСУКЦИЯ  - 2380 € - 5 дни
 ALL INCLUSIVE ЦЕНА ОПЕРАТИВНО НАМАЛЯВАНЕ НА ГЪРДИТЕ (МЪЖЕ)  - 2310 € - 5 дни
 Пакетните цени включват:
 • Вашата операция
 • Пълна анестезия
 • Всички медикаменти по време да престоя ви в клиниката
 • Консулатация с хирурга ви
 • Всички необходими предоперативни изследвания
 • Специално еластично бельо (ако операцията го изисква) и болнично облекло
 • 24 часа хоспитализация в клиниката с хранене и лекарски контрол (при необходимост от по-продължителна хоспитализация - без доплащане)
 • 5 нощи с включена закуска в луксозен хотел 4* в Истанбул
 • Всички трансфери от и до летището, хотела и клиниката
 • 2 следоперативни прегледа от вашия хирург
 • 24 часа/7 дни в седмицата отворена линия за спешна помощ при нужда
ВСИЧКИ ЦЕНИ СА КРАЙНИ БЕЗ ДА Е НЕОБХОДИМО НИКАКВО ДОПЛАЩАНЕ!
 

ВИЖТЕ ОЩЕ: