Аспирационна липосукция - 1760 €

ALL INCLUSIVE ЦЕНА ВАКУУМНА ЛИПОСУКЦИЯ 1 ЗОНА - 1760 €

ALL INCLUSIVE ЦЕНА ВАКУУМНА ЛИПОСУКЦИЯ 2 ЗОНИ - 2110 €

ALL INCLUSIVE ЦЕНА ВАКУУМНА ЛИПОСУКЦИЯ 3-5 ЗОНИ - 2470 €

 

ВАКУУМНА (АСПИРАЦИОННА) ЛИПОСУКЦИЯ:

Вакуумната липосукцията е традиционен и най-дълго време прилагания метод за скулптуриране на тялото чрез премахването на нежеланите мазнини т.н. "възглавнички" от някои зони на тялото като корем, бедра, ханш, задни части, колене, ръце, брадичка, бузи или врат. Тя е известна още като “вакуумна липектомия” или аспирационна липосукция използва помпа, създаваща отрицателно налягане, която изсмуква мастните натрупвания в определен район на тялото. Създава се нов контур на тялото, като възстановяването на мастните клетки в третираната област е затруднено поради факта, че тези клетки са определен брой след пубертета, което лишава организма от възможността да ги натрупа отново на същото място. Обикновенно операцията се извършва под пълна анестезия, при малки зони - локална, с продължителност от 1 до 3 часа в зависимост от броя на третираните зони и количеството мастни натрупвания.

ПРЕДИ ОПЕРАЦИЯТА:
 
Непосредствено преди операцията се извършват необходимите медицински тестове, разговор и преглед от хирурга. При пълна анестезия 10 дни преди операцията трябва да прекратите приема на аспирин и билкови чайове, витамини и разредители на кръвта. 8 часа преди операцията тютюнопушенето трябва да бъде прекратено, да не се приемат никакви течности и храна.
 
РИСКОВЕ:
 
Рисковете при липосукция са минимални и се свеждат до: асиметрия, набраздяване на кожата, промяна в пигментацията, нараняване на кожата, задържане на течности или обезводняване, инфекция.
 
ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ:
 
Непосредствено след операцията са възможни: временно посиняване и отоци, вкочаненост, чувство за болка, като при изгаряне. Няколко седмици след липосукцията се носи специално еластично бельо, продължителността и вида му зависи от вида на процедурата. Връщането на работа става след 1-2 седмици, към по-натоварващи дейности - от 2 до 4 седмици, а пълното изчезване на посиняването и отците - от 1 до 6 месеца, в зависимост от организма.
 
Текстът е само информативен, НЕ използвайте информацията за самолечение и винаги се обръщайте към вашия лекуващ лекар!
 
 
 Пакетни All Inclusive цени: 
 ALL INCLUSIVE ЦЕНА ВАКУУМНА ЛИПОСУКЦИЯ 1 ЗОНА - 1760 € - 4 дни

 ALL INCLUSIVE ЦЕНА ВАКУУМНА ЛИПОСУКЦИЯ 2 ЗОНИ - 2110 €- 5 дни

 ALL INCLUSIVE ЦЕНА ВАКУУМНА ЛИПОСУКЦИЯ 3 И ПОВЕЧЕ ЗОНИ - 2470 € - 5 дни

 Пакетните цени включват:
 • Вашата операция
 • Пълна или локална упойка
 • Всички медикаменти по време да престоя ви в клиниката
 • Консулатация с хирурга ви
 • Всички необходими предоперативни изследвания
 • Специално еластично бельо (ако операцията го изисква) и болнично облекло
 • Еднодневна хоспитализация в клиниката с хранене и лекарски контрол (при необходимост от по-продължителна хоспитализация - без доплащане)
 • 5 нощи с включена закуска в луксозен хотел 4* в Истанбул / 4 нощи - за липоскуция на 1 зона
 • Всички трансфери от и до летището, хотела и клиниката
 • Следоперативни преглед от вашия хирург
 • 24 часа/7 дни в седмицата отворена линия за спешна помощ при нужда
ВСИЧКИ ЦЕНИ СА КРАЙНИ БЕЗ ДА Е НЕОБХОДИМО НИКАКВО ДОПЛАЩАНЕ!
 

ВИЖТЕ ОЩЕ: