Липосукция - 1760 €

ALL INCLUSIVE ЦЕНА ВАКУУМНА ЛИПОСУКЦИЯ 1 ЗОНА - 1760 €

ALL INCLUSIVE ЦЕНА ЛАЗЕРНА ЛИПОСУКЦИЯ 1 ЗОНА - 1990 €

ALL INCLUSIVE ЦЕНА SLIM LIPO ЛИПОСУКЦИЯ 1 ЗОНА - 2370 €

ВАКУУМНА ЛИПОСУКЦИЯ:

Липосукцията е метод за скулптуриране на тялото чрез премахването на нежеланите мазнини т.н. "възглавнички" от някои зони на тялото като корем, бедра, ханш, задни части, колене, ръце, брадичка, бузи или врат.Липосукцията, известна още като “вакуумна липектомия” или аспирационна липосукция използва помпа, създаваща отрицателно налягане, която изсмуква мастните натрупвания в определен район на тялото. Създава се нов контур на тялото, като възстановяването на мастните клетки в третираната област е затруднено поради факта, че тези клетки са определен брой след пубертета, което лишава организма от възможността да ги натрупа отново на същото място. Обикновенно операцията се извършва под пълна анестезия, при малки зони - локална, с продължителност от 1 до 3 часа в зависимост от броя на третираните зони и количеството мастни натрупвания.

ЛАЗЕРНА ЛИПОСУКЦИЯ:

Лазерната липосукция е лазерна система, с която окончателно се премахват мастните натрупвания. Предимството и пред обикновенната липосукция е предимно по-краткия възстановителен период. През малък отвор на кожата преминава фина канюла, а през нея е прокарано оптичното лазерно влакно. Чрез леки движения на канюлата лазерният лъч унищожава мастните клетки, разрушавайки стените им. Преминавайки през дермата лазерната енергия води до синтез на колаген и кожата над третирания участък става изключително стегната. Операцията дава възможност да бъде извършена само с локална анестезия, като пълна анестезия се използва само при по-сложни случаи и голям рамер на третираните зони. Продължителност - от 1 до 3 часа в зависимост от броя на третираните зони и количеството мастни натрупвания.
 
SLIM LIPO ЛИПОСУКЦИЯ:
 
Slim Lipo е иновативен апарат за лазерна липолиза, от който са произведени само 50 в света и който работи по много по-прецизен начин за моделиране на тялото, тъй като освен премахване на излишната мастна тъкан, стяга кожата и редуцира целулитът в третираните зони. Металната канюла при другите видове липосукция е заменена с гъвкава пластмасова тръбичка с диаметър само до 2,5 мм, която заобикаля всички укрепващи структури между кожата и прилежащите мускули. По този начин травмата за пациента е много по-малка, което дава възможност операцията да бъде изпълнена само локална анестезия, а възстановителния период е много по-кратък и безпроблемен. Продължителността на операцията е от 1 до 3 часа в зависимост от броя на третираните зони и количеството мастни натрупвания.
 
ПРЕДИ ОПЕРАЦИЯТА:
 
Непосредствено преди операцията се извършват необходимите медицински тестове, разговор и преглед от хирурга. При пълна анестезия 10 дни преди операцията трябва да прекратите приема на аспирин и билкови чайове, витамини и разредители на кръвта. 8 часа преди операцията тютюнопушенето трябва да бъде прекратено, да не се приемат никакви течности и храна.
 
РИСКОВЕ:
 
Рисковете при липосукция са минимални и се свеждат до: асиметрия, набраздяване на кожата, промяна в пигментацията, нараняване на кожата, задържане на течности или обезводняване, инфекция.
 
ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ:
 
Непосредствено след операцията са възможни: временно посиняване и отоци, вкочаненост, чувство за болка, като при изгаряне, като при Slim Lipo процедурите тези усещания са сведени до минимум и в пъти по-малки от традиционната липосукция. Няколко седмици след липосукцията се носи специално еластично бельо, продължителността и вида му зависи от вида на процедурата, като при Slim Lipo процедурите времето за носене е няколко пъти по-кратко или въобще ненужно. Връщането на работа става след 1-2 седмици, към по-натоварващи дейности - от 2 до 4 седмици, а пълното изчезване на посиняването и отците - от 1 до 6 месеца, в зависимост от организма.
 
Текстът е само информативен, НЕ използвайте информацията за самолечение и винаги се обръщайте към вашия лекуващ лекар!
 
 
 Пакетни All Inclusive цени: 
 ALL INCLUSIVE ЦЕНА ВАКУУМНА ЛИПОСУКЦИЯ 1 ЗОНА - 1760 € - 4 дни

 ALL INCLUSIVE ЦЕНА ВАКУУМНА ЛИПОСУКЦИЯ 2 ЗОНИ - 2110 €- 5 дни

 ALL INCLUSIVE ЦЕНА ВАКУУМНА ЛИПОСУКЦИЯ 3 И ПОВЕЧЕ ЗОНИ - 2470 € - 5 дни

 ALL INCLUSIVE ЦЕНА ЛАЗЕРНА ЛИПОСУКЦИЯ НА ДВОЙНА БРАДИЧКА - 1620 € - 4 дни

 ALL INCLUSIVE ЦЕНА ЛАЗЕРНА ЛИПОСУКЦИЯ 1 ЗОНА - 1990 € - 5 дни

 ALL INCLUSIVE ЦЕНА ЛАЗЕРНА ЛИПОСУКЦИЯ 2 ЗОНИ - 2350 € - 5 дни

 ALL INCLUSIVE ЦЕНА ЛАЗЕРНА ЛИПОСУКЦИЯ 3 И ПОВЕЧЕ ЗОНИ - 2740 €- 5 дни

 ALL INCLUSIVE ЦЕНА SLIM LIPO ЛИПОСУКЦИЯ 1 ЗОНА - 2370 € - 5 дни

 ALL INCLUSIVE ЦЕНА SLIM LIPO ЛИПОСУКЦИЯ 2 ЗОНИ - 2710 € - 5 дни

 ALL INCLUSIVE ЦЕНА SLIM LIPO ЛИПОСУКЦИЯ 3 ЗОНИ - 3100 € - 5 дни

 ALL INCLUSIVE ЦЕНА SLIM LIPO ЛИПОСУКЦИЯ 4 ЗОНИ - 3320 € - 5 дни

 ALL INCLUSIVE ЦЕНА SLIM LIPO ЛИПОСУКЦИЯ 5 ЗОНИ - 3560 € - 5 дни

 Пакетните цени включват:
 • Вашата операция
 • Пълна или локална упойка
 • Всички медикаменти по време да престоя ви в клиниката
 • Консулатация с хирурга ви
 • Всички необходими предоперативни изследвания
 • Специално еластично бельо (ако операцията го изисква) и болнично облекло
 • Еднодневна хоспитализация в клиниката с хранене и лекарски контрол (при необходимост от по-продължителна хоспитализация - без доплащане)
 • 5 нощи с включена закуска в луксозен хотел 4* в Истанбул / 4 нощи - за липоскуция на 1 малка зона
 • Всички трансфери от и до летището, хотела и клиниката
 • Следоперативни преглед от вашия хирург
 • 24 часа/7 дни в седмицата отворена линия за спешна помощ при нужда
ВСИЧКИ ЦЕНИ СА КРАЙНИ БЕЗ ДА Е НЕОБХОДИМО НИКАКВО ДОПЛАЩАНЕ!
 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

 

Contacts and Booking

ISTANBUL, TURKEY

Mah. Isiklar Street  32 - A, Atasehir

Call Center - English + 90 542 82 81 830

 

 

You are here: Plastic Surgery Liposuction