Корекция на ареолата - 1720 €

 

ALL INCLUSIVE ЦЕНА КОРЕКЦИЯ НА АРЕОЛАТА) - 1720 €

 

НЕОБХОДИМОСТ:

Корекцията на ареолата е вид мамопластика, която е подходяща за пациенти, при които размерът и формата на гърдите са задоволителни, но има необходимост ареолата да бъде намалена. Това става с разрез около самата ареола обикновено под локална анестезия, но съществува и опция за пълна таква.

 
ПРЕДИ ОПЕРАЦИЯТА:
 
Непосредствено преди операцията се извършват необходимите медицински тестове, разговор и преглед от хирурга. При пълна анестезия 10 дни преди операцията трябва да прекратите приема на аспирин и билкови чайове, витамини и разредители на кръвта. 8 часа преди операцията тютюнопушенето трябва да бъде прекратено, да не се приемат никакви течности и храна.
 
РИСКОВЕ:
 
Основните рискове при корекция на ареолата, които биха могли да възникнат са: кървене, инфекция, загуба на чувствителност на зърната.
 
ОПЕРАЦИЯТА:
 
Операцията се извършва стандартно под локална анестезия, като продължителността й е около 2часа. Престоят в клиниката е 12 часа под непрекъснат медицински контрол. Операцията се извършва с резорбируеми конци, които тялото абсорбира и премахването им не се налага. Смяна на превръзки не се извършва, използват се стикери с много по-добра защита от инфекция.
 
ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ:
 
Непосредствено след операцията са възможни: временно кървене, отоци, значителен дискомфорт, болка, временна промяна или загуба на чувствителността на зърната и областта около тях, вкочаненост и др, които са засилени в първите 3-5 дни, след което постепенно утихват. Чувствителността на зърната в повечето случаи се възстановява от 6 седмици до половин година, в много редки случаи повече или се загубва. Връщането на работа става след 1-2 седмици, към по-натоварващи дейности след месец, а постепенното заличаване на белезите след няколко месеца до година. През първия месец е задължително постоянното носене на специален сутиен, желателно и по-дълго. Спането по корем строго се забранява.
 
Текстът е само информативен, НЕ използвайте информацията за самолечение и винаги се обръщайте към вашия лекуващ лекар!
 
 
 Пакетни All Inclusive цени: 
 ALL INCLUSIVE ЦЕНА КОРЕКЦИЯ НА АРЕОЛАТА  - 1720 € - 5 дни
 Пакетните цени включват:
 • Вашата операция
 • Локална анестезия
 • Всички медикаменти по време да престоя ви в клиниката
 • Консулатация с хирурга ви
 • Всички необходими предоперативни изследвания
 • Специален еластичен сутуен (ако операцията го изисква) и болнично облекло
 • 12 часа хоспитализация в клиниката с хранене и лекарски контрол (при необходимост от по-продължителна хоспитализация - без доплащане)
 • 4 нощи с включена закуска в луксозен хотел 4* в Истанбул
 • Всички трансфери от и до летището, хотела и клиниката
 • 2 следоперативни прегледа от вашия хирург
 • 24 часа/7 дни в седмицата отворена линия за спешна помощ при нужда
ВСИЧКИ ЦЕНИ СА КРАЙНИ БЕЗ ДА Е НЕОБХОДИМО НИКАКВО ДОПЛАЩАНЕ!
 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

 

Contacts and Booking

ISTANBUL, TURKEY

Mah. Isiklar Street  32 - A, Atasehir

Call Center - English + 90 542 82 81 830

 

 

You are here: Plastic Surgery Breast Surgery Women Areola Correction