Повдигане и уголемяване на бюста - 3420 €

ALL INCLUSIVE ЦЕНА С КРЪГЛИ ИМПЛАНТИ MENTOR - USA MemoryGel® - 3420 €

ALL INCLUSIVE ЦЕНА С АНАТОМИЧНИ ИМПЛАНТИ MENTOR - USA MemoryGel® - 3660 €

 

НЕОБХОДИМОСТ:

Мастопексията  представлява повдигане и промяна на позицията на ареолата на гърдата, като най-често се налага и намаляванети й. Увеличаването на бюста със силиконови импланти се извършва паралелно с местопекцията, за да осигури подобряване на обема, формата и размера на гърдите. Подобна интервенция е необходима след увисване на гърдите най-често след кърмене, загуба на тегло, хормонален дисбаланс, напредване на възрастта и др.

ПОСТАВЯНЕ НА ИМПЛАНТИТЕ:

Методите за разполагане на импланта са 2: надмускулно (под млечната жлеза) или подмускулно (под мускулите на гърдите), в зависимост от това, какво препоръчва хирургът според медицинските показатели на вашето тяло за постигането на максимален естетически ефект.
 
КАЧЕСТВО НА ИМПЛАНТИТЕ:
 
В нашата клининка всички операции се извършват само с най-добрите и качествени импланти Mentor - USA MemoryGel® с доживотна гаранция за подмяна (повече информация тук), като в клиниката получавате необходимите стикери и картон за всеки поставен имплант.
 
ИЗБОР НА ИМПЛАНТИ:
 
Силиконовите импланти съдържат висококохезивен силикон с различни степени на кохезивност и повърхност - текстурана или гладка. Предлагат се във висок, нисък или среден профил и разнообразие на размерите. Изборът на форма е между капковидена (т.н. анатомична) или кръгла. Вашият хирург ще ви даде най-добрия съвет при избора на импланти, съобразен с анатомията на тялото и желанието ви, а крайният избор остава на пациента.
 
ПРЕДИ ОПЕРАЦИЯТА:
 
Непосредствено преди операцията се извършват необходимите медицински тестове, разговор и преглед от хирурга. 10 дни преди операцията трябва да прекратите приема на аспирин и билкови чайове, витамини и разредители на кръвта. 8 часа преди операцията тютюнопушенето трябва да бъде прекратено, да не се приемат никакви течности и храна.
 
РИСКОВЕ:
 
Много са заблудите по отношение на евентуални странични действия на силиконовите импланти използвани за уголемяването на гърдите. Доказано е обаче от голям брой медицински изследвания, че силиконът е безопасен материал и не предизвиква промени в биологичните функции на организма, както и няма никакво отношение или връзка с рака на гърдата. Реалните рискове при уголемяване на бюста с импланти, които биха могли да възникнат са: кървене, инфекция, загуба на чувствителност на зърната, руптура, капсулана контрактура.
 
ОПЕРАЦИЯТА:
 
Мастопексията с увеличаването на бюста се извършва под пълна анестезия, като обикновено продължителността на операцията е около 3 часа. Престоят в клиниката е еднодневен под непрекъснат медицински контрол. Операцията се извършва с резорбируеми конци, които тялото абсорбира и премахването им не се налага. Смяна на превръзки не се извършва, използват се стикери с много по-добра защита от инфекция.
 
ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ:
 
Непосредствено след операцията са възможни: временно кървене, отоци, значителен дискомфорт, болка, временна промяна или загуба на чувствителността на зърната и областта около тях, вкочаненост и др, които са засилени в първите 3-5 дни, след което постепенно утихват. Чувствителността на зърната в повечето случаи се възстановява от 6 седмици до половин година, в много редки случаи повече или се загубва. Връщането на работа става след 1-2 седмици, към по-натоварващи дейности след месец, а постепенното заличаване на белезите след няколко месеца до година. През първия месец е задължително постоянното носене на специален сутиен, желателно и по-дълго. Спането по корем строго се забранява.
 
Текстът е само информативен, НЕ използвайте информацията за самолечение и винаги се обръщайте към вашия лекуващ лекар!
 
 
 Пакетни All Inclusive цени: 
 ALL INCLUSIVE ЦЕНА С КРЪГЛИ ИМПЛАНТИ MENTOR  - 3420 €
 ALL INCLUSIVE ЦЕНА С АНАТОМИЧНИ ИМПЛАНТИ MENTOR - 3660 €
 Пакетните цени включват:
 • Вашата операция
 • Кръгли или анатомични импланти MENTOR - USA MemoryGel®  по избор без доплащане за размера
 • Пълна упойка
 • Всички медикаменти по време да престоя ви в клиниката
 • Консулатация с хирурга ви
 • Всички необходими предоперативни изследвания
 • Специален еластичен сутуен и болнично облекло
 • Еднодневна хоспитализация в клиниката с хранене и лекарски контрол (при необходимост от по-продължителна хоспитализация - без доплащане)
 • 6 нощи с включена закуска в луксозен хотел 4* в Истанбул
 • Всички трансфери от и до летището, хотела и клиниката
 • 2 следоперативни прегледа от вашия хирург
 • 24 часа/7 дни в седмицата отворена линия за спешна помощ при нужда
ВСИЧКИ ЦЕНИ СА КРАЙНИ БЕЗ ДА Е НЕОБХОДИМО НИКАКВО ДОПЛАЩАНЕ!
 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

 

Contacts and Booking

ISTANBUL, TURKEY

Mah. Isiklar Street  32 - A, Atasehir

Call Center - English + 90 542 82 81 830

 

 

You are here: Plastic Surgery Breast Surgery Women Breast Lift With Implants