Професионално избелване

dis Професионално избелване ZOOM 1 процедура  - 260 €

Професионално избелване ZOOM 2 процедури  - 390 €

Професионално лазерно избелване + домашен комплект - 480 €

 

ZOOM 1 и ZOOM 2

Доказано е, че процедурата със „Zoom“ за професионално избелване води до изсветляване на зъбите средно с осем цвята, но са документирани и случаи на избелване с 11 до 13 цвята. „Zoom“ системата е най-ефективна при жълто или кафеникаво оцветени зъби, които никога не са избелвани, но може да се използва при всички други видове оцветявания. В повечето случаи, особено при много потъмнели зъби се препоръчва втора процедура седмица след първата.

ЛАЗЕРНО ИЗБЕЛВАНЕ

Избелване на зъбите с лазер е най-скъпия и ефективен метод от всички съществуващи лечения за премахване на петна от зъбите, или изсветляване повърхността на зъба. Подобно на другите процедури се използва водороден прекис, но след като се нанесе гелът, се използва лазер, който активира кристали, асорбиращи енергия от светлината, проникваща в зъбите. Тази процедура може да премахне, дори и най-дълбоките петна за отрицателно време. След лазерно избелване обикновено се препоръчва домашно такова. За целта зъболекарят снема размер и изработва тънка силиконова матрица, която пасва на зъбите ви. Зъбите се намазват под матрицата със специален медикамент и така се престоява 0,2-2 часа дневно в зависимост от желаната степен на избелване. Тази процедура се повтаря 1-2 седмици до крайния резултат.

Вредно ли е избелването на зъбите?

Не, избелването няма неблагоприятни ефекти и може да се прави многократно, защото с нищо не уврежда емайла на зъба. Важно е по време на и след процедурите да се избягват всякакви оцветяващ храни и напитки, като кафе, кола или червено вино и тютюнопушене.

Кой вид избелване е подходящ за мен?

След като стоматологът изясни причината за оцветяването, може да препоръча най-подходящият метод за избелване. Професионалното избелване в стоматологичния кабинет е при всички положения по-ефикасно от домашното с изработени шини, но най-добър резултат обикновено се постига и при комбиницията от двата вида, тъй като основната процедура е по-ефективна, а шините за домашно избелване поддържат по-светлия цвят на зъбите.
 
Избелват ли наистина избелващите пасти за зъби?
 
Избелващите пасти за зъби съдържат абразивни съставки, които премахват предимно петна и оцветявания по зъбите, но в тях няма нямат съставка, която променя същински цвят на зъбите. Това може да стане само с помощта на стоматолог.
 
 
Текстът е само информативен, НЕ използвайте информацията за самолечение и винаги се обръщайте към вашия лекуващ лекар!
 
 
 цени: 
 Професионално избелване ZOOM 1 процедура  - 260 €
 Професионално избелване ZOOM 2 процедури  - 390 €
 Професионално лазерно избелване + домашен комплект  - 480 €
 
ВСИЧКИ ЦЕНИ СА КРАЙНИ БЕЗ ДА Е НЕОБХОДИМО НИКАКВО ДОПЛАЩАНЕ!
 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

 

Contacts and Booking

ISTANBUL, TURKEY

Mah. Isiklar Street  32 - A, Atasehir

Call Center - English + 90 542 82 81 830

 

 

You are here: Aesthetic Dentistry Dental Whitening