Пакет "Холивуд смайл"

dis ALL INCLUSIVE ЦЕНА "Холивуд смайл" - 5980 €

ALL INCLUSIVE ЦЕНА "Холивуд смайл ПЛЮС" - 7960 €

 

ПАКЕТ "ХОЛИВУД СМАЙЛ"

Пакет "Холивуд смайл" е предназначен за хора, които имат най-високи изквания към усмивката си, но имат сериозни естетисни проблеми с размера, цвета или формата на зъбите си. При голяма част от пациентите няколко (4-6 бр.) горини фасети са достатъчни, за да променят изцяло усмивката и да я направят ослепяваща, но има и такива пациенти, при които освен по-големия брой фасети, някой от зъбите са умъртвени ли просто не са подходящи за поставянето на фасети и се използват корони, инлеи и онлеи, за постигането на оптимален резултат. Пакетът включва поставянето на до 18 броя циркониеви фасети, инлеи, онлеи или циркониеви корони в комбинация на горни или долни зъби спред необходимостта, за да направи вашата усмивка блестяща.

ПАКЕТ "ХОЛИВУД СМАЙЛ ПЛЮС"

Пакет "Холивуд смайл ПЛЮС" е предназначен за пациенти, които имат освен сериозни естетични проблеми с размера, цвета или формата на зъбите си и проблем със здравния им статус - необходимост от пломби, лечение на корените паралелно с поставянето на фасети, инлеи, онлеи или корони. Той представлява цялостна рекострукция на усмивката, съчетана с лечение на зъбите до постигането на оптимален естетичен резултат. Пакетът включва поставянето на до 20 броя циркониеви фасети, инлеи, онлеи или циркониеви корони в комбинация на горни или долни зъби спред необходимостта, лечение на заболели зъби - поставяне на пломби и третиране на корените на зъбите.


 ФАСЕТИ

Един от начините зъбите ви да изглеждат по-красиви и естествени е чрез поставянето на фасети. Фасетите са тънки, почти прозрачни плочки стоматологичен порцелан, които възстановяват и укрепват предните повърхности на зъбите, коригирайки техните цвят и форма. В случай че имате имате лошо оцветени или износени зъби, фасетите са решението за вас. С помощта на фасетите се затварят разстояния между зъбите и се придава на изкривените зъби изправен и равен вид. Порцелановите фасети са много по-трайни и устойчиви в сравнение с фотополимерните възстановявания.

За поставянето на фасетите са необходими две посещения: на първото зъбите щадящо се изпиляват в границите на емайла и се взема отпечатък за лабораторията. Там изработват фасетите, така че да пасват перфектно на зъба. При второто посещение фасетите се залепват на зъбите и вие си тръгвате от клиниката с една по-красива усмивка. Естетичния ефект на фасетите е впечатляващ - няколко фасета на вашите предни зъби, обикновено на горната челюст ще ви изненадат с невероятна блестяща усмивка.

 
Нужно ли е да се умъртвяват зъбите, за да се направят фасети?

Не, фасети се изработват само за живи зъби, които се изпиляват щадящо и само в границите на емейла, за да бъдат поставени фасетите.

Колко дълготрайни са фасетите?

Фасетите имат живот поне 15 години при спазване на добра устна хигиена, в останлите случаи между 5 и 10 години. Това не означава, че след петнадесетата година е задължително да се наложи подмяната им, а че устойчивостта и естетичния им вид след този период плавно намаляват.
 
Може ли зъб с поставена фасета да развие кариес?
 
По принцип това е възможно, но при спазени всички условия за коректна стоматологична работа и добра устна хигиена на пациента, при редовни контролни прегледи, пациентите с фасети не бива да очакват проблеми с кариеси.
 

 
КОРОНИ

За разлика от фасетите, короните най-често се постявят на умъртвени зъби. Те се прилагат, когато е невъзможно поставяне на пломба, липсва голяма част от зъба или има опасност от счупване. Чрез короната се възвръща правилната повърхност и форма на зъба, значително се подобрява дъвкателната функция и естетичния облик на зъба.

Короните се изработват от ралични материали: метални (златни) корони, които имат пластмасова фасета, металокерамични и порцеланови корони. Най-здрави и естетични са металокерамичните корони с циркониева основа и CAD-CAM короните. Както при фасетите за поставянето на корони са необходими две посещения: на първото зъбите се изпиляват и се взема отпечатък за лабораторията. Там изработват фасетите, така че да пасват перфектно на зъба. През това време на пациента се поставят временни корони. При второто посещение изработенитекорони се залепват на зъбите и вие си тръгвате от клиниката с една по-красива усмивка.
 
Боли ли изпиляването на зъбите, за да се поставят корони?

Не, поставянето на корони е обикновено върху вече умъртвени зъби, но когато се налага да се изпили жив зъб, се поставя упойка, за да бъде процедурата напълно безболезнена за пациента.
 
Колко дълготрайни са короните?

Металокерамичните корони имат живот поне 15 години при спазване на добра устна хигиена, в останлите случаи поне 10 години. Това не означава, че след петнадесетата година е задължително да се наложи подмяната им, а че устойчивостта и естетичния им вид след този период плавно намаляват.

 
Прави ли се избелване на зъбите при наличие на корони?
 
По принцип избелването не е противопоказно при наличието на корони, но трябва да знаете, че цветът на короната ще остане непроменнен. Поради тази причина ако короната е на преден зъб естетичния ефект ще бъде загубен и трябва след избелването тя да се смени.

 
 
Текстът е само информативен, НЕ използвайте информацията за самолечение и винаги се обръщайте към вашия лекуващ лекар!
 
 
 Пакетни All Inclusive цени: 
 ALL INCLUSIVE ЦЕНА "Холивуд смайл" - до 16 фасети, корони, инлеи, онлеи  - 5980 € - 7 дни
 ALL INCLUSIVE ЦЕНА :Холивуд смайл ПЛЮС" - до 18 фасети, корони, онлеи, инлеи и цялостно лечение на зъбите  - 7860 € - 8 дни
 Пакетните цени включват:
 • Вашата процедура
 • Порцеланови фасети (церконий), корони, онлеи, инлеи
 • Цялостно лечение на зъбите (при пакет "Холивуд сайл ПЛЮС"
 • Локална упойка
 • Всички медикаменти по време да престоя ви в клиниката
 • Консулатация със стоматолога ви
 • Всички необходими предоперативни изследвания
 • Болнично облекло (ако операцията го изисква)
 • 7 / 8 нощи с включена закуска в луксозен хотел 4* в Истанбул
 • Всички трансфери от и до летището, хотела и клиниката
 • 24 часа/7 дни в седмицата отворена линия за спешна помощ при нужда
ВСИЧКИ ЦЕНИ СА КРАЙНИ БЕЗ ДА Е НЕОБХОДИМО НИКАКВО ДОПЛАЩАНЕ!
 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

 

Contacts and Booking

ISTANBUL, TURKEY

Mah. Isiklar Street  32 - A, Atasehir

Call Center - English + 90 542 82 81 830

 

 

You are here: Aesthetic Dentistry "Hollywood Smile"