Дентални импланти

dis Дентален имплант (порцелан с титанова основа)  - 980 €

Порцеланова корона за имплант (корона и надстройка)  - 295 €

 

 

Зъбните импланти импланти се използват за заместване на единичен зъб, група липсващи зъби, за закрепване на наеподвижна зъбна протеза (мост) или при пациенти, чиито цели протези са силно подвижни и това носи дискомфорт. Те са алтернатива на конвенционалните мостове и частичните протези. Зъбните импланти се вграждат в челюстта на мястото на старите липсващи зъби, като заместват липсващия зъб и корена му. Ако костта е стопена на мястото на извадения зъб, се налага хирургично изграждане на кост, за да бъде поставен импланта.

Интеграцията на импланта в костта отнема между 2 и 6 месеца, като процента на отхвърляне е под 2-4% и близо до нула при имплантите с титанова основа, тъй като титанът, като материал се приема изцияло от организма и няма странични действия. Минимум 2 месеца след като импланта се е интегрирал в костта следва второ посещение, за да постави необходимата конструкция - корона, мост или протеза.

 
Болезнена ли е хирургичната намеса и съществуват ли рискове?

Не, при продецурата се поставя локална или пълна анестезия и пациентът не усеща болка по време на интервенцията. Дискомфортът след това трае 2-4 дни, като през това време могат да се вземат болкоуспокояващи медикаменти. Основният риск след имплантирането е инфекция при поддържане на недобра устна хигиена от пациента или кървене. Други но много рядко срещни следоперативани рискове са: неочаквана реакция към анестезията, синузит и нараняване на нерв.

Колко дълготрайни са имплантите?

Имплантите могат имат живот над 30 години при спазване на добра устна хигиена. Дълготрайността им, така както при естествените зъби зависи от грижата за тях и скоростта на естествените процеси в тялото - атрофията на тъканите и челюстните кости с напредването на възрастта.
 
Какво следва, в случай че нямам достатъчно кост, за поставянето на импланти?
 
При преглед от стоматолога се назначава ренгеново изследване и компютърна томография, които дават информация относно необходимостта от увеличаване на костта или наличието на достатъчна кост, за бъде интегриран имплантът. Ако държите да знаете предварително необходима ли е допълнителна интервенция, бихте могли да направите ренгеновото изследване предварително и да го изпратите до нас. Вашият стоматолог ще даде своето мнение, което обаче може да бъде окончателно само след прегледа на място и извършването на повторни изследвания в клиниката.
 
 
Текстът е само информативен, НЕ използвайте информацията за самолечение и винаги се обръщайте към вашия лекуващ лекар!
 
 
 цени: 
 Дентален имплант (порцелан с титанова основа)  - 980 €
 Порцеланова корона за имплант (корона и надстройка)  - 295 €
цениТЕ включват:
  • Вашата процедура - имплатът / короната и интеграцията им
  • Локална упойка
  • Всички медикаменти по време да престоя ви в клиниката
  • Консулатация със стоматолога ви
  • Всички необходими предоперативни изследвания
ВСИЧКИ ЦЕНИ СА КРАЙНИ БЕЗ ДА Е НЕОБХОДИМО НИКАКВО ДОПЛАЩАНЕ!
 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

 

Contacts and Booking

ISTANBUL, TURKEY

Mah. Isiklar Street  32 - A, Atasehir

Call Center - English + 90 542 82 81 830

 

 

You are here: Aesthetic Dentistry Dental Implants